FRIETWAGEN HUREN?

Frietwagen huren

Frietwagen huren? Onze frietwagen Snack ‘n Wrap is te huren op elk evenement, feest of partij. Denk hierbij aan verjaardagen, bruiloften, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, maar ook voor bedrijfsevenementen als vrijdagmiddagborrels en recepties. Voor iedere situatie hebben wij altijd de lekkerste oplossing!
Onze frietwagen is te huren waarbij we de lekkerste verse friet serveren als ook snacks en onze beroemde (Indiase) wraps. Zijn er vegetariërs bij? Geen probleem, hier hebben wij altijd een passend (en lekker) antwoord op.
Geserveerd vanuit een mobiele omgebouwde brandweerwagen in retrostijl zijn wij te plaatsen op een groot bedrijfsevenement maar ook gezellig in de achtertuin.
Onze wraps zijn gemaakt met verse ingrediënten en worden met passie en liefde bereidt. Ook de friet en snacks worden met veel aandacht klaargemaakt.
Wil je meer weten over het huren van onze frietwagen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier, via 0639429857 of via info@snacknwrap.nl
Snack ‘n Wrap op social media volgen? Bekijk dan snel onze Facebookpagina! Vergeet dan niet om deze meteen te liken.
snack 'n wrap - wrap kip
Direct naar boeken
Bel ons direct

OF

WAT JIJ KIEST!

WIJ KOKEN WAT JIJ WIL!